Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Paranoid (308955) - Los Sancochos (797652) » 501472329: T45/J1/VI

Liga 501472329 Información oficial sobre el partido 501472329 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.605 (14923)

F.C. Paranoid Alineación oficial del equipo 'F.C. Paranoid' en el partido 0 - 1 chevagol f.c. Alineación oficial del equipo 'chevagol f.c.' en el partido
0 - 1 Paco Kreimerman (8')
F.C. Paranoid Alineación oficial del equipo 'F.C. Paranoid' en el partido 0 - 1 chevagol f.c. Alineación oficial del equipo 'chevagol f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Paranoid Alineación oficial del equipo 'F.C. Paranoid' en el partido 2 - 1 chevagol f.c. Alineación oficial del equipo 'chevagol f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Paranoid

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Artur Estupiñà va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Darius Burgess va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alessio Tonfoni de Paranoid va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Abílio Ramalho es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Paranoid Kurt Puta quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Łukasz Purzyński de Paranoid es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

chevagol f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Paco Kreimerman que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sebastià de Franch que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alessio Tonfoni, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Paranoid, però Alejandro Vélez no va poder encertar el xut.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Avelino Leyva Prado va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Feits Bens va estar atent i va desviar la pilota a córner.