Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rubibis (1415428) - Os Tilos (1366988) » 501471528: T45/J10/VI

Liga 501471528 Información oficial sobre el partido 501471528 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VI.590 (14908)

Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido 2 - 2 Os Tilos Alineación oficial del equipo 'Os Tilos' en el partido
0 - 1 Sami Sassi (4')
Nemanja Luburić (18') 1 - 1
Casimiro Bertocco (53') 2 - 1
2 - 2 John Maroon (57')
Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido 2 - 2 Os Tilos Alineación oficial del equipo 'Os Tilos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido 3 - 1 Os Tilos Alineación oficial del equipo 'Os Tilos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Utsets

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Després de 18 minuts de partit, Nemanja Luburić igualava per Utsets en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Casimiro Bertocco de Utsets aconseguir un gol al minut 53 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stefan Nikolov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Nemesio Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Utsets se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Maciej Cacko, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Tilos, però Eduardo Vayas no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Federico Antuña del Utsets ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Illatarku Martini.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Yetkin Demir de Utsets va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eduardo Vayas va entrar en el seu lloc.

Os Tilos

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Toni Laaksovirta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sami Sassi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alexander Proksch sempre és una garantia. Al minut 57, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company John Maroon marcar el 2 - 2 per al Tilos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Toni Laaksovirta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Øystein Larsen de Tilos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Tilos van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Toni Laaksovirta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): Fredi Micheuz va sortir coix del terreny de joc, substituït per Maciej Cacko. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.