Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Aletico Pasaitarra (795244) - Cordoba United (489839) » 501471131: T45/J9/VI

Liga 501471131 Información oficial sobre el partido 501471131 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VI.583 (14901)

El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido 2 - 0 Cordoba United Alineación oficial del equipo 'Cordoba United' en el partido
Martín Rosillo (66') 1 - 0
Nic Vandermeirsch (68') 2 - 0
El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido 2 - 0 Cordoba United Alineación oficial del equipo 'Cordoba United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido 5 - 0 Cordoba United Alineación oficial del equipo 'Cordoba United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Aletico Pasaitarra

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Martín Rosillo va marcar al minut 66 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Nic Vandermeirsch va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nic Vandermeirsch va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Pasaitarra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martín Rosillo en un 1 contra 1 amb el porter Cornel Kamp, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nic Vandermeirsch va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Enrique Moragas del Pasaitarra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de Pasaitarra Michaël Duflos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Enrique Moragas va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Rogier Vogel estava fent un bon partit.

Cordoba United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Antony Anglade de Cordoba, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Gabriël van der Putte va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Cordoba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Alio va desviar el xut final de Isaac Pereira Serra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Fuendetodos de Cordoba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerold Mudry de Cordoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.