Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borrachosfc (118504) - Toldos Quitasol (1582030) » 501470531: T45/J13/VI

Liga 501470531 Información oficial sobre el partido 501470531 en Hattrick

21.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VI.572 (14890)

Vedat Alineación oficial del equipo 'Vedat' en el partido 1 - 2 Bellavista C.F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C.F' en el partido
0 - 1 Giel Bombaerts (18')
0 - 2 Matei Becheru (29')
Belmiro Beira (56') 1 - 2
Vedat Alineación oficial del equipo 'Vedat' en el partido 1 - 2 Bellavista C.F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vedat Alineación oficial del equipo 'Vedat' en el partido 4 - 0 Bellavista C.F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vedat

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passava el minut 56 del matx, quan l'atent Belmiro Beira va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sorin Savin va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Crispín Cousa va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Vedat va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marian Denisov va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Vedat enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Sorin Savin quasi empata el partit per a Vedat, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Crispín Cousa de Vedat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bellavista C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Emiliano Uruñuela va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Giel Bombaerts la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Matei Becheru va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Daniele Ghezzi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Ribas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tristan Greff, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tristan Greff va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.