Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jalapeños FC (1459564) - VALENCIA C.F (434051) » 501470334: T45/J6/VI

Liga 501470334 Información oficial sobre el partido 501470334 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.569 (14887)

Ortenberg Alineación oficial del equipo 'Ortenberg' en el partido 3 - 1 KRASTY FC Alineación oficial del equipo 'KRASTY FC' en el partido
Tomas Nesslund (74') 1 - 0
José María Espejo (78') 2 - 0
2 - 1 David Castro-Pinos (82')
Aleš Švec (85') 3 - 1
Ortenberg Alineación oficial del equipo 'Ortenberg' en el partido 3 - 1 KRASTY FC Alineación oficial del equipo 'KRASTY FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ortenberg Alineación oficial del equipo 'Ortenberg' en el partido 2 - 2 KRASTY FC Alineación oficial del equipo 'KRASTY FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,4 % 37,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortenberg

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Tavi Achihăi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tomas Nesslund va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 74.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mihails Kaļiņins sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José María Espejo que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Aleš Švec va incrementar l'avantatge de Ortenberg amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anton Dedyulin va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 25. En Tavi Achihăi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Ortenberg per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anton Dedyulin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mohammad Javad Ansaripour va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aleš Švec. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Mihails Kaļiņins de Ortenberg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KRASTY FC

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del BAD BOYS sembla que dona bons resultats perquè al minut 82, David Castro-Pinos va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Jaco Pruijssers va estar a punt de posar per davant a BAD BOYS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Hernández va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Peru Artzelus ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): BAD BOYS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Pio Della Casa va quedar-se sol davant el porter Diego Hernández, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Grégoire Sénégas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BAD BOYS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pio Della Casa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Grégoire Sénégas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Diego Hernández.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guy Rutten es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.