Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuburones FC (1337148) - CE Europa (123480) » 501469770: T45/J5/VI

Liga 501469770 Información oficial sobre el partido 501469770 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.559 (14877)

kalbiones Alineación oficial del equipo 'kalbiones' en el partido 1 - 0 CE Europa Alineación oficial del equipo 'CE Europa' en el partido
Adar Asulin (29') 1 - 0
kalbiones Alineación oficial del equipo 'kalbiones' en el partido 1 - 0 CE Europa Alineación oficial del equipo 'CE Europa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kalbiones Alineación oficial del equipo 'kalbiones' en el partido 2 - 0 CE Europa Alineación oficial del equipo 'CE Europa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kalbiones

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): kalbiones s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Adar Asulin per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kalbiones a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Plinio Neves va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Simone Hall de kalbiones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Sidney Griesser es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ceferino Eirei.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Arzen Senka va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

CE Europa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Europa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Lerdo Sáenz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Europa, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Gregorio Fernández va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Europa, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ildefons Viladrosa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.