Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ (1583255) - Wangaroa (1431838) » 501468859: T45/J1/VI

Liga 501468859 Información oficial sobre el partido 501468859 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.543 (14861)

SonaMarea Alineación oficial del equipo 'SonaMarea' en el partido 4 - 2 LOBO HERIDO C.F. Alineación oficial del equipo 'LOBO HERIDO C.F.' en el partido
0 - 1 Celal Alaçam (6')
Nicolas Mercey (37') 1 - 1
1 - 2 Ricardo Cardoso (38')
Jonathan Villalcázar (69') 2 - 2
Jonathan Villalcázar (75') 3 - 2
Giancarlo Matteucci (78') 4 - 2
SonaMarea Alineación oficial del equipo 'SonaMarea' en el partido 4 - 2 LOBO HERIDO C.F. Alineación oficial del equipo 'LOBO HERIDO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SonaMarea Alineación oficial del equipo 'SonaMarea' en el partido 1 - 1 LOBO HERIDO C.F. Alineación oficial del equipo 'LOBO HERIDO C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SonaMarea

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SonaMarea una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nicolas Mercey, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del SonaMarea amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Jonathan Villalcázar en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Jonathan Villalcázar de SonaMarea, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el SonaMarea va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Giancarlo Matteucci aconseguint el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xerónimo Castrodeza va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Antonio Trelles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jonathan Villalcázar va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xerónimo Castrodeza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xerónimo Castrodeza de SonaMarea es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

LOBO HERIDO C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Celal Alaçam rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alan Lautraite, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Ricardo Cardoso va posar els visitants HERIDO per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alan Lautraite, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.