Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchister Sity (491809) - Sociedad deportiva arroyo (487362) » 501468327: T45/J8/VI

Liga 501468327 Información oficial sobre el partido 501468327 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.533 (14851)

Real Betis Bpié. Alineación oficial del equipo 'Real Betis Bpié.' en el partido 1 - 1 Damned Angels Alineación oficial del equipo 'Damned Angels' en el partido
0 - 1 Billibald Buddenbrook (44')
Ginés Moliner (87') 1 - 1
Real Betis Bpié. Alineación oficial del equipo 'Real Betis Bpié.' en el partido 1 - 1 Damned Angels Alineación oficial del equipo 'Damned Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Betis Bpié. Alineación oficial del equipo 'Real Betis Bpié.' en el partido 3 - 1 Damned Angels Alineación oficial del equipo 'Damned Angels' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Bpié.

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Real Betis. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ginés Moliner xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ginés Moliner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Real Betis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Real Betis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Pascual Muro de Real Betis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Pascual Muro de Real Betis va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Denis Gay.

Damned Angels

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Billibald Buddenbrook que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Damned que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Renato Prigeni, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Billibald Buddenbrook al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oskar Strobl va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Oskar Strobl de Damned va fallar un penal al minut 85. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oskar Strobl que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Mario Trielli de Damned va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mario Trielli de Damned per doble groga al minut 86.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de Damned Dominik Tébi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Billibald Buddenbrook va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Dominik Tébi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Renato Prigeni que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.