Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jarni C.F. (435730) - Ath Bilbao (121616) » 501468050: T45/J8/VI

Liga 501468050 Información oficial sobre el partido 501468050 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.528 (14846)

Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido 0 - 2 Barbadillo Tractor Drivers Alineación oficial del equipo 'Barbadillo Tractor Drivers' en el partido
0 - 1 Miquel Quilis (37')
0 - 2 Faustino Deben (84')
Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido 0 - 2 Barbadillo Tractor Drivers Alineación oficial del equipo 'Barbadillo Tractor Drivers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido 3 - 3 Barbadillo Tractor Drivers Alineación oficial del equipo 'Barbadillo Tractor Drivers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarni C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Mario Rodrigo Velasco del Jarni ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Jarni va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Noel Leca en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Petra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mario Rodrigo Velasco, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Jarni va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Haik Wyld va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Miguel Petra va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Lara Parreño de Jarni es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Lara Parreño de Jarni va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Fred Fredriksen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Jarni estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Barbadillo Tractor Drivers

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Miquel Quilis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Akela va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Faustino Deben, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Akela van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Ernesto José Zaitegui des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Akela va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Gonzalo Torres Fontes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 88 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Hilari Geli va ser clau en la jugada d'atac de Akela al minut 88, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mats Larsson, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto José Zaitegui de Akela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Després de 56 minuts jugats, Nguyễn Văn Huy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Faustino Deben.