Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ochentaidos (438902) - Costa del Lions (30621) » 501467272: T45/J10/VI

Liga 501467272 Información oficial sobre el partido 501467272 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VI.514 (14832)

Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido 0 - 1 Absolut Dieks F.C. Alineación oficial del equipo 'Absolut Dieks F.C.' en el partido
0 - 1 Leo Moeslund (74')
Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido 0 - 1 Absolut Dieks F.C. Alineación oficial del equipo 'Absolut Dieks F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido 4 - 0 Absolut Dieks F.C. Alineación oficial del equipo 'Absolut Dieks F.C.' en el partido
Es un cenizo 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ochentaidos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Théophane Pastore va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Christophe Vergne gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Paco Rodrigo Cabezuelo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): Christophe Vergne quasi dona a Ochentaidos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 78 minuts de joc, Nicolas Bouissou semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Absolut Dieks F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): En Leo Moeslund donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 74 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Absolut que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ruedi Boerner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Emilian Băducu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jonas Marañon, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Icardi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Pérez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Jonas Marañon va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ruedi Boerner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emilian Băducu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Leo Moeslund probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): David Dundee no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.