Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elcarabobo23 (794274) - Ciberturtles Team (433711) » 501466931: T45/J9/VI

Liga 501466931 Información oficial sobre el partido 501466931 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VI.508 (14826)

CHICHARRITO MIX Alineación oficial del equipo 'CHICHARRITO MIX' en el partido 5 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
Piergiuseppe Reggiani (20') 1 - 0
Tamás Orsós (25') 2 - 0
Ferran Ambròs (26') 3 - 0
Marcos Cougil (81') 4 - 0
Avelino Coello (84') 5 - 0
CHICHARRITO MIX Alineación oficial del equipo 'CHICHARRITO MIX' en el partido 5 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHICHARRITO MIX Alineación oficial del equipo 'CHICHARRITO MIX' en el partido 3 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
Tiene suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHICHARRITO MIX

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Piergiuseppe Reggiani, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tamás Orsós, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a CHICHARRITO.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Ferran Ambròs va incrementar l'avantatge de CHICHARRITO amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de CHICHARRITO al minut 81, que va llançar ajustat al pal en Marcos Cougil. 4 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Avelino Coello va augmentar l'avantatge de CHICHARRITO a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a CHICHARRITO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Péter Pintér, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): CHICHARRITO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Ferran Ambròs va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Álvaro Soriano al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferran Ambròs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rustam Menshikov de CHICHARRITO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Ignacio García Carrión de CHICHARRITO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tamás Orsós de CHICHARRITO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del CHICHARRITO puguin veure en Rustam Menshikov jugant de nou; ja que al minut 73 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Avelino Coello el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Ciberturtles Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Díaz-Aguado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Ciberturtles van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Eloy de la Villa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciberturtles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Díaz-Aguado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Germán Pedroso de Ciberturtles es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Josema Fuica ocupà el lloc d'en Germán Pedroso al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Ciberturtles quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Francisco Martín Lazaga va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ciberturtles estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Enrique Díaz-Aguado va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.