Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Dragones del Bierzo (118691) - Inter de Bunker (311579) » 501466906: T45/J3/VI

Liga 501466906 Información oficial sobre el partido 501466906 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.508 (14826)

Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 3 - 4 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
0 - 1 Roland Schrattenecker (6')
Jesús Sequeira (13') 1 - 1
Jesús Sequeira (35') 2 - 1
2 - 2 Roland Schrattenecker (37')
2 - 3 Guntademaro Arnaiz (72')
Javier Querol (83') 3 - 3
3 - 4 Plamen Hantov (86')
Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 3 - 4 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 1 - 4 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del DRABI s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jesús Sequeira que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Jesús Sequeira va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de DRABI.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Javier Querol de DRABI va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DRABI sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Sequeira, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En David Bemers, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Inter, però Sergio Goenechea no va poder encertar el xut.

Inter de Bunker

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Roland Schrattenecker que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Roland Schrattenecker de Inter va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 136 Minuto 72 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Marius Dăscălete es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Guntademaro Arnaiz per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 72 passava a ser 2 - 3.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Plamen Hantov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Inter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Norton Pozzatti quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Inter quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Norton Pozzatti va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.