Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luisinhos C. F. (777873) - Villaviciosa de la Ribera C.F (310848) » 501464383: T45/J3/VI

Liga 501464383 Información oficial sobre el partido 501464383 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.463 (14781)

Los Luisinhos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Luisinhos C.F.' en el partido 3 - 2 ghost_shadows Alineación oficial del equipo 'ghost_shadows' en el partido
Ernesto van der Rassel (10') 1 - 0
1 - 1 Gartzi Ardaitz (28')
Alexandru Simion (54') 2 - 1
2 - 2 耿 (Geng) 豪棟 (Haodong) (65')
Kirill Belokoskov (78') 3 - 2
Los Luisinhos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Luisinhos C.F.' en el partido 3 - 2 ghost_shadows Alineación oficial del equipo 'ghost_shadows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Luisinhos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Luisinhos C.F.' en el partido 2 - 0 ghost_shadows Alineación oficial del equipo 'ghost_shadows' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Luisinhos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ernesto van der Rassel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alexandru Simion ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Luisinhos es posava per davant 2 a 1.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kirill Belokoskov de Luisinhos aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, Eduardo Vega Rivero gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Eduardo Vega Rivero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Faiz Arsyad, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Alexandru Simion, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

ghost_shadows

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ghost_shadows van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Gartzi Ardaitz.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): El jugador 耿 (Geng) 豪棟 (Haodong) de ghost_shadows es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): ghost_shadows van sortir al contraatac al minut 34, però César Ercilla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kirill Belokoskov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Kevin Grosbusch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ghost_shadows van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pasquale Ambruschi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): 耿 (Geng) 豪棟 (Haodong) estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.