Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BvB ZARAGON (995289) - Plisplais (1372895) » 501462160: T45/J6/VI

Liga 501462160 Información oficial sobre el partido 501462160 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.423 (14741)

huronazobosss Alineación oficial del equipo 'huronazobosss' en el partido 1 - 2 Tossa's Eleven Alineación oficial del equipo 'Tossa's Eleven' en el partido
0 - 1 Dominik Bachler (26')
Sidney Zomer (38') 1 - 1
1 - 2 Carlos Marín (47')
huronazobosss Alineación oficial del equipo 'huronazobosss' en el partido 1 - 2 Tossa's Eleven Alineación oficial del equipo 'Tossa's Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
huronazobosss Alineación oficial del equipo 'huronazobosss' en el partido 1 - 3 Tossa's Eleven Alineación oficial del equipo 'Tossa's Eleven' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

huronazobosss

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Sidney Zomer va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 36, el hnbss estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Matti Karkamo va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): hnbss va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sidney Zomer va anar a parar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El hnbss va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Stéphane Dubut la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de hnbss van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adriano Fialho va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cyril Pesce.

Tossa's Eleven

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dominik Bachler va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Marín va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Carlos Marín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tossa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Radu Forgaci va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Vladan Bajević de Tossa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Balendin Boneta va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dominik Bachler, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tossa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Casadevante va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.