Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC El Papiol (1337505) - Jueguetes C.F. (775259) » 501461587: T45/J1/VI

Liga 501461587 Información oficial sobre el partido 501461587 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.413 (14731)

Sublime SC Alineación oficial del equipo 'Sublime SC' en el partido 1 - 1 Atlético Tierra de Castilla S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atlético Tierra de Castilla S.A.D' en el partido
Alberto Vera (25') 1 - 0
1 - 1 Nolberto La Cruz (89')
Sublime SC Alineación oficial del equipo 'Sublime SC' en el partido 1 - 1 Atlético Tierra de Castilla S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atlético Tierra de Castilla S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sublime SC Alineación oficial del equipo 'Sublime SC' en el partido 2 - 0 Atlético Tierra de Castilla S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atlético Tierra de Castilla S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sublime SC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Sublime prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Alberto Vera va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Alf Dinghobl se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Nolberto La Cruz que va anotar el 1 - 1 per a AtTC sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Vladimir Vukašević va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Al minut 15, Sublime va disposar d'un penal a favor, però el xut de Leonardo Serrador va ser aturat per Daniel Alberto Hoyos.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alberto Vera va rematar alt.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Mats Klintling, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

Atlético Tierra de Castilla S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Cangas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AtTC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AtTC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Augusto Calamai, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): AtTC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bjarne Elmose es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Nolberto La Cruz quasi aconsegueix empatar per AtTC al minut 85, però Yordan Mihaylov va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AtTC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nolberto La Cruz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julián Sacristán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danny Feltham.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Sacristán va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que AtTC va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.