Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sant marti fc (439214) - kamitor (1338897) » 501461533: T45/J4/VI

Liga 501461533 Información oficial sobre el partido 501461533 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VI.412 (14730)

Independent de Gafaüt Alineación oficial del equipo 'Independent de Gafaüt' en el partido 0 - 2 MVP Cervello Alineación oficial del equipo 'MVP Cervello' en el partido
0 - 1 Félix Paniagua (38')
0 - 2 Félix Paniagua (43')
Independent de Gafaüt Alineación oficial del equipo 'Independent de Gafaüt' en el partido 0 - 2 MVP Cervello Alineación oficial del equipo 'MVP Cervello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Independent de Gafaüt Alineación oficial del equipo 'Independent de Gafaüt' en el partido 2 - 1 MVP Cervello Alineación oficial del equipo 'MVP Cervello' en el partido
Tiene mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independent de Gafaüt

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 38 minuts Tony DeSimone es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Félix Paniagua que d'un gran xut va marcar per a Cervello el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gafaüt va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis Sole, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Tony DeSimone era fer passades de llarga distància. Al minut 71 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Xavier Dom però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

MVP Cervello

Goles Goles

  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Cervello va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Félix Paniagua, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergi Rost. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Radosław Chrzan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sergi Rost, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sergi Rost quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Radosław Chrzan, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): César Redondo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cervello va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, David Planelles de Cervello va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Félix Paniagua de Cervello es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Jakub Pucyk de Cervello va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.