Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE PI (120299) - U.D. Apiñonense (1586791) » 501460606: T45/J10/VI

Liga 501460606 Información oficial sobre el partido 501460606 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VI.395 (14713)

Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 2 - 2 Navia Devils Football Club Alineación oficial del equipo 'Navia Devils Football Club' en el partido
0 - 1 Mikołaj Królak (33')
Voulis Asvos (35') 1 - 1
1 - 2 Emil-Ali Schiring (38')
Virginio Cesareni (40') 2 - 2
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 2 - 2 Navia Devils Football Club Alineación oficial del equipo 'Navia Devils Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 3 - 1 Navia Devils Football Club Alineación oficial del equipo 'Navia Devils Football Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palamós CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Voulis Asvos va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Virginio Cesareni va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Palamós va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tristan Probst va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hugo Schlegell.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Hajda va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Palamós va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benjamin Floquet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Daniel Hajda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Palamós.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Palamós va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Tristan Probst va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Virginio Cesareni va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, Alennas Bencheroune es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Voulis Asvos.

Navia Devils Football Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mikołaj Królak que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Devils.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Devils van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Emil-Ali Schiring.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Ville Hägerlund va estar a punt de posar per davant a Devils amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Banyat Kongkraisri va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emil-Ali Schiring, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Jimmy Proietti quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Jakša Žigo de Devils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.