Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

draki_1977 (995613) - NURSES UNION FC (1332540) » 501459809: T45/J7/VI

Liga 501459809 Información oficial sobre el partido 501459809 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.381 (14699)

LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido 0 - 0 NURSES UNION FC Alineación oficial del equipo 'NURSES UNION FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido 0 - 1 NURSES UNION FC Alineación oficial del equipo 'NURSES UNION FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOBO, alias el Hombre

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LOBO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Cabarrús va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LOBO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Cabarrús, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Ramón Aranda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LOBO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LOBO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Cabarrús va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Israel Chacín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Roque Salgado, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

NURSES UNION FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Iturriza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Julio Santorromán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jofre Gabea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): NURSES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Juan Carlos Cabrero va quedar-se sol davant el porter Jofre Gabea, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Rossend Masdeu al minut 89 semblava entrar, però Jofre Gabea va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Iturriza de NURSES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Era el minut 13 quan després d'una dura entrada, el jugador Rossend Masdeu de NURSES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 78 va fer que Juan Carlos Cabrero de NURSES hagués d'abandonar el terreny de joc. Fabrice Dingreville va entrar al terreny de joc per suplir-lo.