Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la caraja mecanica (990908) - Fabra United (1433468) » 501459191: T45/J6/VI

Liga 501459191 Información oficial sobre el partido 501459191 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.370 (14688)

la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido 2 - 1 Project Swan Alineación oficial del equipo 'Project Swan' en el partido
Roque García (32') 1 - 0
Roque García (38') 2 - 0
2 - 1 Sven-Oliver Hellmeier (40')
la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido 2 - 1 Project Swan Alineación oficial del equipo 'Project Swan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido 2 - 0 Project Swan Alineación oficial del equipo 'Project Swan' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la caraja mecanica

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Roque García al minut 32, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al mecanica i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Jan Finet de mecanica va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Roque García, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): mecanica va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Roque García va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jan Finet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Marc Reus una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Richart Buksch va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hoffmann Harksen per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Richart Buksch va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Latorre de mecanica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hoffmann Harksen.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Roque García ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Project Swan

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sven-Oliver Hellmeier de Project es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Avelín Canterelles, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Sven Nabuurs per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 51, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Sven Nabuurs no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.