Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

igualada (309756) - Solo Klav Kalash F.C. (1595320) » 501459130: T45/J5/VI

Liga 501459130 Información oficial sobre el partido 501459130 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.369 (14687)

Atletico Urda Alineación oficial del equipo 'Atletico Urda' en el partido 4 - 1 F.C white dwarf Alineación oficial del equipo 'F.C white dwarf' en el partido
Alfonso Leon Urquijo (6') 1 - 0
1 - 1 Florin Daneş (34')
Wawrzyniec Stepek (36') 2 - 1
Andrei Leluţiu (49') 3 - 1
Roland Novák (86') 4 - 1
Atletico Urda Alineación oficial del equipo 'Atletico Urda' en el partido 4 - 1 F.C white dwarf Alineación oficial del equipo 'F.C white dwarf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Urda Alineación oficial del equipo 'Atletico Urda' en el partido 4 - 1 F.C white dwarf Alineación oficial del equipo 'F.C white dwarf' en el partido
Tiene un resultado normal 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Urda

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atletico van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Alfonso Leon Urquijo.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Atletico va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 36 Wawrzyniec Stepek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Andrei Leluţiu va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Atletico va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roland Novák, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Randy Roberto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roland Novák de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Atletico va fer una substitució al minut 33. Nicola Resmini va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sérvulo Mazo López.
  • 090 Minuto 50 (Tirita): Era el minut 50 quan després d'una dura entrada, el jugador Fermín Von Bischhoffshausen de Atletico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 54 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sérvulo Mazo López va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Agustín Enderica.

F.C white dwarf

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de white al minut 34. Florin Daneş va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tor-Erik Pettersen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dídac Perarnau.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paolo Palma de white es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Després de 20 minuts jugats, Frantisek Heilmann es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Josef Čejka.