Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jpm (775097) - Amantes del bisturí (438484) » 501457353: T45/J9/VI

Liga 501457353 Información oficial sobre el partido 501457353 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VI.337 (14655)

Jpm Alineación oficial del equipo 'Jpm' en el partido 3 - 0 Amantes del bisturí Alineación oficial del equipo 'Amantes del bisturí' en el partido
Juan Carlos Mar Díaz (40') 1 - 0
Antonio Caramani (44') 2 - 0
Juan Carlos Mar Díaz (61') 3 - 0
Jpm Alineación oficial del equipo 'Jpm' en el partido 3 - 0 Amantes del bisturí Alineación oficial del equipo 'Amantes del bisturí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jpm Alineación oficial del equipo 'Jpm' en el partido 2 - 1 Amantes del bisturí Alineación oficial del equipo 'Amantes del bisturí' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jpm

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Juan Carlos Mar Díaz va donar a Jpm un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Jpm va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Antonio Caramani, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Juan Carlos Mar Díaz de Jpm va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jpm va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Carlos Espantoro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Silvera de Jpm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerardo Silvera se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 52 (Tirita (médico)): Gerardo Silvera es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Giulio Trincas de Jpm va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafael Aliaño va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ciprian Focşăneanu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Chiqui Hervás, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Amantes del bisturí

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amantes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Agis Poursalidis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Łukasz Kobiński la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Amantes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Amantes va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 60 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Tulio Falla.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Orlando Santos s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.