Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moguts FC (773864) - Albondón FC (122060) » 501457224: T45/J4/VI

Liga 501457224 Información oficial sobre el partido 501457224 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VI.335 (14653)

REAL ZARAGOZA, F,C. Alineación oficial del equipo 'REAL ZARAGOZA, F,C.' en el partido 0 - 2 Bil-Bil Alineación oficial del equipo 'Bil-Bil' en el partido
0 - 1 Joakim Cronblom (26')
0 - 2 David Corona (77')
REAL ZARAGOZA, F,C. Alineación oficial del equipo 'REAL ZARAGOZA, F,C.' en el partido 0 - 2 Bil-Bil Alineación oficial del equipo 'Bil-Bil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL ZARAGOZA, F,C. Alineación oficial del equipo 'REAL ZARAGOZA, F,C.' en el partido 2 - 2 Bil-Bil Alineación oficial del equipo 'Bil-Bil' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL ZARAGOZA, F,C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ZARAGOZA, van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 5 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Andrzej Golenia, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Michal Havalec hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Nikodimos Zoumpoulis de ZARAGOZA, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Bil-Bil

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Bil-Bil Joakim Cronblom va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bil-Bil va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Corona va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Necati Sercan Arslan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Dmitry Abramchenko de Bil-Bil, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Valdenebro després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elison Zyka va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joakim Cronblom de Bil-Bil es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Rosario Bevitore de Bil-Bil es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Dmitry Abramchenko, que no va rendir al seu nivell habitual.