Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cracks21 (1587254) - La Sity C.F (438781) » 501456995: T45/J4/VI

Liga 501456995 Información oficial sobre el partido 501456995 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VI.331 (14649)

Zafiro FC Alineación oficial del equipo 'Zafiro FC' en el partido 1 - 1 Estrella Coja de Moscú Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Moscú' en el partido
Daniel Tevidale (64') 1 - 0
1 - 1 Bilgehan Ateş (78')
Zafiro FC Alineación oficial del equipo 'Zafiro FC' en el partido 1 - 1 Estrella Coja de Moscú Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Moscú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zafiro FC Alineación oficial del equipo 'Zafiro FC' en el partido 1 - 0 Estrella Coja de Moscú Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Moscú' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafiro FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estrella. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Tevidale la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zafiro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gelwin Zandbergen va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Domenico Perosa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Paul-Sorin Staicu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aday Serrano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Joe Grubich semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Estrella Coja de Moscú

Goles Goles

  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 78 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Estrella. Bilgehan Ateş el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Moisés Foster va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estrella va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Peter Stenbeck va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Hernán Beitia al minut 69 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Estrella van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Xervasio Barreras des de l'esquerra va sortir desviat.