Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shaktale (119199) - FC Yap (436594) » 501454866: T45/J4/VI

Liga 501454866 Información oficial sobre el partido 501454866 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VI.293 (14611)

shaktale Alineación oficial del equipo 'shaktale' en el partido 2 - 4 Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido
0 - 1 Péter Fehér (3')
0 - 2 Cavit Ferkan (4')
Sergio Fernández Magallón (12') 1 - 2
Salbatore Sologaiztoa (15') 2 - 2
2 - 3 Péter Fehér (63')
2 - 4 Omid Joudaki (87')
shaktale Alineación oficial del equipo 'shaktale' en el partido 2 - 4 Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
shaktale Alineación oficial del equipo 'shaktale' en el partido 4 - 1 Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido
Tiene mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shaktale

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Luis Guadalix se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Péter Fehér que va anotar el 0 - 1 per a Felinos sense cap impediment.
  • 101 Minuto 12 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Sergio Fernández Magallón trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al shaktale una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Salbatore Sologaiztoa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 15.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Salbatore Sologaiztoa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Azrul Amri bin Kamaluddin va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): shaktale va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Iwan Candido va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Guadalix de shaktale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Felinos Gatunos

Goles Goles

  • 182 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Cavit Ferkan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Péter Fehér va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Felinos i marcant el 2 - 3.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Felinos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Omid Joudaki es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Felinos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Javier Iturrigaray va quedar-se sol davant el porter Daniel Henestrosa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stéphane Decombe, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stéphane Decombe va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Javier Iturrigaray, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts de joc, Cavit Ferkan semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lukas Minke de Felinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Cavit Ferkan va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Felinos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.