Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc.canteranos3 (1421389) - REMASTERED C.F. (773114) » 501453418: T45/J2/VI

Liga 501453418 Información oficial sobre el partido 501453418 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VI.267 (14585)

Fueirola Unión Alineación oficial del equipo 'Fueirola Unión' en el partido 2 - 1 Piñeiro SAD Alineación oficial del equipo 'Piñeiro SAD' en el partido
0 - 1 Ivan Rumbeu (7')
Òscar Quilis (20') 1 - 1
Mauricio Urreche (37') 2 - 1
Fueirola Unión Alineación oficial del equipo 'Fueirola Unión' en el partido 2 - 1 Piñeiro SAD Alineación oficial del equipo 'Piñeiro SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fueirola Unión Alineación oficial del equipo 'Fueirola Unión' en el partido 3 - 0 Piñeiro SAD Alineación oficial del equipo 'Piñeiro SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fueirola Unión

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Òscar Quilis va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Piñeiro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauricio Urreche la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fueirola es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Daniukas Pšemeneckis va fer al minut 5 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lucian Buzea, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Fueirola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Jonathan Dale va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniukas Pšemeneckis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Òscar Quilis de Fueirola va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Piñeiro SAD

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Piñeiro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Ivan Rumbeu.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Piñeiro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pierre-Laurent Boschmans va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Pierre-Laurent Boschmans va estar a punt de posar per davant a Piñeiro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vermudo Carballeda de Avia va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Piñeiro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carsten Dierich, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Marcelino Gorostizu de Piñeiro es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Ali Kemal Aktaş es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Víctor Javier Calderón.