Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

klub ska (1416061) - El camino de los sabios (774721) » 501453179: T45/J2/VI

Liga 501453179 Información oficial sobre el partido 501453179 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VI.263 (14581)

Pontevedra C.F Alineación oficial del equipo 'Pontevedra C.F' en el partido 1 - 1 Xuristas Killers Alineación oficial del equipo 'Xuristas Killers' en el partido
Lito Pereira (30') 1 - 0
1 - 1 Bogdan Hanusz (34')
Pontevedra C.F Alineación oficial del equipo 'Pontevedra C.F' en el partido 1 - 1 Xuristas Killers Alineación oficial del equipo 'Xuristas Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pontevedra C.F Alineación oficial del equipo 'Pontevedra C.F' en el partido 2 - 0 Xuristas Killers Alineación oficial del equipo 'Xuristas Killers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontevedra C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 30 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Lito Pereira llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xuristas. La jugada d'estratègia del PCF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luis Jayaga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Ot Berenguer de PCF va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Knudt Kotschken va entrar en el seu lloc.

Xuristas Killers

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Vilgot Lindh és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Bogdan Hanusz perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Achille Quattrociocchi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Xuristas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nathan Benjamin Kaiman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.