Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REALZARAGOZAS.A.D (314395) - sancti petri f.c (308028) » 501450726: T45/J5/VI

Liga 501450726 Información oficial sobre el partido 501450726 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.219 (14537)

REALZARAGOZAS.A.D Alineación oficial del equipo 'REALZARAGOZAS.A.D' en el partido 2 - 2 GALANTASARAY Alineación oficial del equipo 'GALANTASARAY' en el partido
0 - 1 Niklas Weinberger (9')
Wulfram Halla (29') 1 - 1
Edgar Noboa (53') 2 - 1
2 - 2 Samuel Le Hen (82')
REALZARAGOZAS.A.D Alineación oficial del equipo 'REALZARAGOZAS.A.D' en el partido 2 - 2 GALANTASARAY Alineación oficial del equipo 'GALANTASARAY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REALZARAGOZAS.A.D Alineación oficial del equipo 'REALZARAGOZAS.A.D' en el partido 3 - 0 GALANTASARAY Alineación oficial del equipo 'GALANTASARAY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REALZARAGOZAS.A.D

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pedro Gea va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Wulfram Halla va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. REALZARAGOZAS.A.D posava el marcador 1 a 1.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): REALZARAGOZAS.A.D, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Edgar Noboa per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Saigots Narrubitza no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GALANTASARAY. La jugada d'estratègia del REALZARAGOZAS.A.D per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Daniel Vilatimó va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Al minut 30, REALZARAGOZAS.A.D va disposar d'un penal a favor, però el xut de Txema Sáenz va ser aturat per Paul John Landshuter.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): REALZARAGOZAS.A.D va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marco Gand ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Pedro Gea va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Vilatimó de REALZARAGOZAS.A.D la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

GALANTASARAY

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): GALANTASARAY va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Niklas Weinberger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Samuel Le Hen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jean-Louis Gillot va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Samuel Le Hen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Jean-Louis Gillot quasi aconsegueix empatar per GALANTASARAY al minut 81, però Isaac Hogeling va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): Igor Badurski va sortir coix del terreny de joc, substituït per Sławomir Chyłek. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.