Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD La Lagunilla (1600440) - Elx Sport (307515) » 501450293: T45/J7/VI

Liga 501450293 Información oficial sobre el partido 501450293 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.211 (14529)

CD.LA.LAGUNILLA. Alineación oficial del equipo 'CD.LA.LAGUNILLA.' en el partido 1 - 1 Karman Team Alineación oficial del equipo 'Karman Team' en el partido
Zygmunt Gałka (55') 1 - 0
1 - 1 Iván Pérez del Río (82')
CD.LA.LAGUNILLA. Alineación oficial del equipo 'CD.LA.LAGUNILLA.' en el partido 1 - 1 Karman Team Alineación oficial del equipo 'Karman Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD.LA.LAGUNILLA. Alineación oficial del equipo 'CD.LA.LAGUNILLA.' en el partido 2 - 0 Karman Team Alineación oficial del equipo 'Karman Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD.LA.LAGUNILLA.

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Konstantin Brúnekov va treure un córner llarg cap al segon pal que en Zygmunt Gałka, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a CD.LA.LAGUNILLA. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Melchior Lindenmayer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): CD.LA.LAGUNILLA. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lukas Hopperdietzel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Mosquera.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Zygmunt Gałka va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konstantin Brúnekov de CD.LA.LAGUNILLA. es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Miguel Montalbo de CD.LA.LAGUNILLA. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Karman Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Iván Pérez del Río va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Karman, al minut 82. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Karman van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Bogdan Keck no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Karman va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iván Pérez del Río, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Karman va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Montero Escobar va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Vivo de Karman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Héctor Sarmiento de Karman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.