Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Pistacho (493211) - Reial Madrid CF (1366838) » 501449372: T45/J3/VI

Liga 501449372 Información oficial sobre el partido 501449372 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.195 (14513)

OM LIZARD Alineación oficial del equipo 'OM LIZARD' en el partido 1 - 3 Athletic Mangalika Alineación oficial del equipo 'Athletic Mangalika' en el partido
Ludovic Honoré (33') 1 - 0
1 - 1 Óscar Acebal (62')
1 - 2 Óscar Acebal (70')
1 - 3 Óscar Acebal (84')
OM LIZARD Alineación oficial del equipo 'OM LIZARD' en el partido 1 - 3 Athletic Mangalika Alineación oficial del equipo 'Athletic Mangalika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OM LIZARD Alineación oficial del equipo 'OM LIZARD' en el partido 2 - 0 Athletic Mangalika Alineación oficial del equipo 'Athletic Mangalika' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OM LIZARD

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): LIZARD prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Ludovic Honoré va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): LIZARD per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Aldo Angelo Ravarotto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Miguel Escriva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LIZARD se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Escriva va rematar alt.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El LIZARD va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Aldo Angelo Ravarotto la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Juan Herreros va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan Juan Herreros des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ludovic Honoré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David Pörsson, en lloc de córrer, relliscava.

Athletic Mangalika

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Mangalika va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Óscar Acebal, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Mangalika va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Óscar Acebal, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mangalika augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Óscar Acebal es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Mangalika van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 15 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Timo Kaeslin, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mangalika van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Timo Kaeslin va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timo Kaeslin.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 88 va fer que Lluís-Anton Ponjoan de Mangalika hagués d'abandonar el terreny de joc. Volkert Perdok va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pedro Del Nuevo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.