Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calas del Fungencio (487158) - gti cf (1436924) » 501447867: T45/J1/VI

Liga 501447867 Información oficial sobre el partido 501447867 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.168 (14486)

Draco Pugnantium Alineación oficial del equipo 'Draco Pugnantium' en el partido 1 - 1 miticafs Alineación oficial del equipo 'miticafs' en el partido
0 - 1 Iosif-Constantin Pârvulescu (39')
Antonio Valaguer (81') 1 - 1
Draco Pugnantium Alineación oficial del equipo 'Draco Pugnantium' en el partido 1 - 1 miticafs Alineación oficial del equipo 'miticafs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Draco Pugnantium Alineación oficial del equipo 'Draco Pugnantium' en el partido 2 - 0 miticafs Alineación oficial del equipo 'miticafs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Draco Pugnantium

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del DP amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Antonio Valaguer en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El DP va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cyril Paoli la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aivars Skreškāns de DP es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Fabricio Byrne va sortir coix del terreny de joc, substituït per Cyril Paoli. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

miticafs

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Iosif-Constantin Pârvulescu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de miticafs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iosif-Constantin Pârvulescu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de miticafs va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giovanbattista Dinarelli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanbattista Dinarelli de miticafs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Giovanbattista Dinarelli de miticafs va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62, Silvério Santos António de miticafs es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.