Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Virgen (1364984) - Sisego One (1577893) » 501445476: T45/J7/VI

Liga 501445476 Información oficial sobre el partido 501445476 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.125 (14443)

Los tiritas Alineación oficial del equipo 'Los tiritas' en el partido 1 - 1 Colo-Colo albo Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo albo' en el partido
Piotr Chmielnik (38') 1 - 0
1 - 1 Enrico Palazzo (42')
Los tiritas Alineación oficial del equipo 'Los tiritas' en el partido 1 - 1 Colo-Colo albo Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo albo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los tiritas Alineación oficial del equipo 'Los tiritas' en el partido 1 - 2 Colo-Colo albo Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo albo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,4 % 72,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los tiritas

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Piotr Chmielnik, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. tiritas es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): tiritas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Octávio Ventura Ferreira des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el tiritas sortien al contraatac. La falta llançada per Octávio Ventura Ferreira va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El tiritas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Gabriel Ofner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pietro Gagliano de tiritas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marek Mojžiš de tiritas es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): tiritas va fer una substitució al minut 81. Andrei Maciu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Felipe Eceiza.

Colo-Colo albo

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Enrico Palazzo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Nicolay Verås quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Monty Schriner va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Dennis Pittner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jari Lanszweert no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Alejandro Garategui de Colo-Colo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Monty Schriner va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): El Colo-Colo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 88 amb un llançament de falta perillós. En Enrico Palazzo però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Nicolay Verås de Colo-Colo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Colo-Colo puguin veure en Stan van Geldorp jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Nicolay Verås el va substituir sense tenir temps d'escalfar.