Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osetas C.F. (800620) - BestiasPardas FT (1433028) » 501444425: T45/J11/VI

Liga 501444425 Información oficial sobre el partido 501444425 en Hattrick

07.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / VI.106 (14424)

Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido 0 - 0 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido 2 - 0 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osetas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Jonathan Bañueta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdeladle Ghoulam va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

BestiasPardas FT

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BestiasPardas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Agostinho Silva Reis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BestiasPardas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ionuţ Bădeţ, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ionuţ Bădeţ va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Luis Fornos per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Roşca de BestiasPardas es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Francisco Sanches de BestiasPardas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pablo David Abdala no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marian Roşca ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.