Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yentinis (1420829) - Los Margaritos (994045) » 501443025: T45/J10/VI

Liga 501443025 Información oficial sobre el partido 501443025 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VI.81 (14399)

Yentinis Alineación oficial del equipo 'Yentinis' en el partido 1 - 2 Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido
Zoltán Liker (10') 1 - 0
1 - 1 José Antonio Borrego (25')
1 - 2 Santi Villalba (31')
Yentinis Alineación oficial del equipo 'Yentinis' en el partido 1 - 2 Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yentinis Alineación oficial del equipo 'Yentinis' en el partido 0 - 2 Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yentinis

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Yentinis van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Zoltán Liker.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 23, el Yentinis estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Zoltán Liker va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Damiano Cipriani de Yentinis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Yentinis, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Edgar Elcareta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Gert Bauer va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Yentinis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Beta Phi Epsilon

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 25 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José Antonio Borrego marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Epsilon va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Santi Villalba va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Epsilon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Horacio Añel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Epsilon va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Romeu Campaño, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Romeu Campaño va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 76, tothom va saber perquè en Aday Pinos era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Borrego.