Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eventuales PCastelló CF (798360) - sankt pauli sociedad (488936) » 501442601: T45/J3/VI

Liga 501442601 Información oficial sobre el partido 501442601 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.74 (14392)

alimachotes Alineación oficial del equipo 'alimachotes' en el partido 1 - 1 sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido
0 - 1 Raúl García de Zuñiga (5')
Fernando Iñiguz Duratón (68') 1 - 1
alimachotes Alineación oficial del equipo 'alimachotes' en el partido 1 - 1 sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alimachotes Alineación oficial del equipo 'alimachotes' en el partido 1 - 0 sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alimachotes

Goles Goles

  • 109 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Slaven Novičić després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de sociedad Raúl García de Zuñiga, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): alimachotes equilibrava la balança al minut 68. En Fernando Iñiguz Duratón, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Domenik Dreßmann va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de alimachotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Iñiguz Duratón de alimachotes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Novak de alimachotes es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Domenik Dreßmann va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

sankt pauli sociedad

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Pablo Calán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zdzisław Patora, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El sociedad va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Daniel Berea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): sociedad van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Francisco Javier Ramírez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sociedad va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eser Erdal Dilmen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hadrián Casaldearriba de sociedad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerardo Malo Cantón.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Era el minut 54 quan després d'una dura entrada, el jugador Toni Espí de sociedad s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.