Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Vilada (1459840) - CD Concud (1457165) » 501442522: T45/J11/VI

Liga 501442522 Información oficial sobre el partido 501442522 en Hattrick

07.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / VI.72 (14390)

Iuris SAD Alineación oficial del equipo 'Iuris SAD' en el partido 4 - 3 CD Concud Alineación oficial del equipo 'CD Concud' en el partido
0 - 1 Artemi Ilzarbe (5')
0 - 2 Artemi Ilzarbe (9')
Sacha Blokland (28') 1 - 2
Nicolae Petrican (37') 2 - 2
2 - 3 Fabio Bocchia (71')
Armando Boada (78') 3 - 3
Umberto Grunder (80') 4 - 3
Iuris SAD Alineación oficial del equipo 'Iuris SAD' en el partido 4 - 3 CD Concud Alineación oficial del equipo 'CD Concud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Iuris SAD Alineación oficial del equipo 'Iuris SAD' en el partido 4 - 2 CD Concud Alineación oficial del equipo 'CD Concud' en el partido
Tiene un resultado normal 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iuris SAD

Goles Goles

  • 102 Minuto 28 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Iuris van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Sacha Blokland en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Iuris equilibrava la balança al minut 37. En Nicolae Petrican, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Henri Kuismin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Armando Boada, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 3.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 80 gràcies a la jugada de Umberto Grunder, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Iuris va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Umberto Grunder va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rafael Valdeboys va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Armando Boada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolae Petrican de Iuris va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mats Nilsson de Iuris va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Christian Schoepfel ocupà el lloc d'en Vladimír Kypta al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de Iuris quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Nicolae Petrican va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

CD Concud

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Artemi Ilzarbe es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Vladimiro Santofimio estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Artemi Ilzarbe va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 9.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fabio Bocchia va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Concud van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Artemi Ilzarbe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones