Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selecció de clubs catalans (1455563) - Arquisama (775603) » 501441175: T45/J10/VI

Liga 501441175 Información oficial sobre el partido 501441175 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VI.48 (14366)

Selecció de clubs catalans Alineación oficial del equipo 'Selecció de clubs catalans' en el partido 3 - 3 Galaxia blaugrana Alineación oficial del equipo 'Galaxia blaugrana' en el partido
Miguel Cosca (27') 1 - 0
1 - 1 Matthew Pelowski (35')
1 - 2 Giovanbattista Magro (49')
Irving Galván (62') 2 - 2
Alessandro Galbusera (77') 3 - 2
3 - 3 Giovanbattista Magro (83')
Selecció de clubs catalans Alineación oficial del equipo 'Selecció de clubs catalans' en el partido 3 - 3 Galaxia blaugrana Alineación oficial del equipo 'Galaxia blaugrana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Selecció de clubs catalans Alineación oficial del equipo 'Selecció de clubs catalans' en el partido 3 - 1 Galaxia blaugrana Alineación oficial del equipo 'Galaxia blaugrana' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selecció de clubs catalans

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Selecció va ser Miguel Cosca.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Selecció una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Irving Galván, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 62.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Alessandro Galbusera de Selecció, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Selecció per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alessandro Galbusera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Selecció va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Cosca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Selecció va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Miguel Cosca va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Vladimir Serov va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Stjernholm va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Nicolás Ortega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Irving Galván va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Claudinho Fênix no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Galaxia blaugrana

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Matthew Pelowski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Giovanbattista Magro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 83 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Giovanbattista Magro.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pouyan Dinmohammadi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de blaugrana la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ferda Mehir no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.