Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porteros fc (1433485) - Barraques City (1584554) » 501440016: T45/J1/VI

Liga 501440016 Información oficial sobre el partido 501440016 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.28 (14346)

Porteros fc Alineación oficial del equipo 'Porteros fc' en el partido 2 - 0 Kresala Alineación oficial del equipo 'Kresala' en el partido
Vladimir Zabolotniy (11') 1 - 0
Gordiy Korol (44') 2 - 0
Porteros fc Alineación oficial del equipo 'Porteros fc' en el partido 2 - 0 Kresala Alineación oficial del equipo 'Kresala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Porteros fc Alineación oficial del equipo 'Porteros fc' en el partido 1 - 2 Kresala Alineación oficial del equipo 'Kresala' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porteros fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Porteros eren letals, i Vladimir Zabolotniy va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Laurent Faille sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gordiy Korol que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Porteros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matthé Blaas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tommy Hansen per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jonas 'Kitarn' Öhrskär va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Vladimir Zabolotniy va entorpir al marcador d'en Juan Carol per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carol.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tore Österbeck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tore Österbeck va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Porteros va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Angelo Giorgio Gobbi de Porteros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gordiy Korol va prendre el seu rol al minut 40.

Kresala

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Matthieu Beudin va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Claudiu Lazăr va fer una jugada per la banda esquerra, però Francisco Armengol va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Ceneroni quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Vincent Stenger va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 82, quan un error defensiu va deixar Augustin Santxa completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Hendrik Merzeder va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Francisco Armengol.