Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arenteiro City (801956) - Elustroncos (1458692) » 501439403: T45/J2/VI

Liga 501439403 Información oficial sobre el partido 501439403 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VI.17 (14335)

Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido 2 - 1 Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido
Can Güntekin (34') 1 - 0
Can Güntekin (82') 2 - 0
2 - 1 Juan Manuel Casador (86')
Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido 2 - 1 Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido 2 - 0 Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirena Varada

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Sirena, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Can Güntekin per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Can Güntekin es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Timotej Pezderc gairebé marca per a Sirena al minut 37 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Richard Mulvey va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Sirena ho intentava per la dreta per mitjà de Tor Pinto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Richard Mulvey gairebé va marcar per a Sirena des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hugo Pita de Sirena va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaetano Bergese de Sirena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Selim Martadi no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Villar de Gallimazo

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 86 minuts quan Juan Manuel Casador va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Gallimazo.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 84, el Gallimazo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Juan Manuel Casador va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Gallimazo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sukil Lapatzaran no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Manuel Casador al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Fabián Gonzalo Anes no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Mihăiţă Botea no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.