Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Agaporni (778310) - Isótopos Rioja (490679) » 501439365: T45/J7/VI

Liga 501439365 Información oficial sobre el partido 501439365 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.16 (14334)

Prospekts team Alineación oficial del equipo 'Prospekts team' en el partido 1 - 0 Quatre Barres F.C. Alineación oficial del equipo 'Quatre Barres F.C.' en el partido
Lorentzo Mendiola (80') 1 - 0
Prospekts team Alineación oficial del equipo 'Prospekts team' en el partido 1 - 0 Quatre Barres F.C. Alineación oficial del equipo 'Quatre Barres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prospekts team Alineación oficial del equipo 'Prospekts team' en el partido 2 - 0 Quatre Barres F.C. Alineación oficial del equipo 'Quatre Barres F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prospekts team

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Lorentzo Mendiola, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Prospekts es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Sacristán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Alfredo Salas del Prospekts ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Prospekts va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andries Wiame va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sándor Királyvári.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andries Wiame.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): En Heinz Nurscher va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Lorentzo Mendiola que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Quatre Barres F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Quatre que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bernat Minguell, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): En Inácio Vale de Quatre va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sándor Királyvári va prendre el seu rol al minut 3.
  • 092 Minuto 14 (Lesión grave): Després de 14 minuts, Quatre va veure com el seu jugador Artem Martusevich havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Gideon Martens entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Aydın Mihin va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Quatre estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.