Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Rocoso Pipoche (1338841) - República Bolivariana (1437074) » 501438874: T45/J8/VI

Liga 501438874 Información oficial sobre el partido 501438874 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.7 (14325)

AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 5 - 0 La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido
Hubert Pepino (29') 1 - 0
Florentin Cobzaru (37') 2 - 0
Lucian Diaconescu (40') 3 - 0
Hubert Pepino (62') 4 - 0
Adam Mądrzak (71') 5 - 0
AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 5 - 0 La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 7 - 0 La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido
Tiene mala suerte 6.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Rocoso Pipoche

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pipoche contenien la respiració mentre en Hubert Pepino s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pipoche va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Florentin Cobzaru va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pipoche i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 40 minuts de joc. Mentre en Lucian Diaconescu el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Lucian Diaconescu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Hubert Pepino va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 0 al minut 62.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pipoche a 5 - 0. Adam Mądrzak va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Amb 28 minuts disputats, Lucian Diaconescu gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Silvio Olmedo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pipoche van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Soto Ruiz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lucian Diaconescu de Pipoche va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sergio Soto Ruiz que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adam Mądrzak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ugo Pierrel de Pipoche va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lauri Lumiaho, el jugador de Pipoche va ser expulsat al minut 72.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Soto Ruiz.

La Salle Mahon

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zitha Kampa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Semblava que Izzeddine Barkouch s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.