Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trirreme (1336350) - Lleida dragons (1461229) » 501438782: T45/J14/VI

Liga 501438782 Información oficial sobre el partido 501438782 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VI.5 (14323)

Totalfutbol f.c Alineación oficial del equipo 'Totalfutbol f.c' en el partido 2 - 1 Lleida dragons Alineación oficial del equipo 'Lleida dragons' en el partido
Cristian Zipoli (4') 1 - 0
1 - 1 Etienne Frankenberger (15')
Jesús Ignacio Madariaga (76') 2 - 1
Totalfutbol f.c Alineación oficial del equipo 'Totalfutbol f.c' en el partido 2 - 1 Lleida dragons Alineación oficial del equipo 'Lleida dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Totalfutbol f.c Alineación oficial del equipo 'Totalfutbol f.c' en el partido 2 - 3 Lleida dragons Alineación oficial del equipo 'Lleida dragons' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,4 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totalfutbol f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristian Zipoli de Totalfutbol aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Jesús Ignacio Madariaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Totalfutbol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfredo Echeverialzueta de Totalfutbol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lleida dragons

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del dragons van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Etienne Frankenberger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7 Etienne Frankenberger va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Kusi Steiner va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Alejandro Cañellas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kusi Steiner va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mathieu Grandmougin va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Stanisław Ungier van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Rino Sitzmann a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jesús Pérez Puig quasi aconsegueix empatar per dragons al minut 85, però Kusi Steiner va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Etienne Frankenberger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Després de 12 minuts jugats, Javier Fernández Casariego es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Leon Morales.