Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polkadot Blockchain (438403) - S.E. Albopas (1586392) » 501437612: T45/J1/V

Liga 501437612 Información oficial sobre el partido 501437612 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / V.241 (5756)

C.D KASTELLON Alineación oficial del equipo 'C.D KASTELLON' en el partido 2 - 1 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
0 - 1 Francesco Momentè (7')
Alejandro Arnedo (35') 1 - 1
Silvino Rabanal (43') 2 - 1
C.D KASTELLON Alineación oficial del equipo 'C.D KASTELLON' en el partido 2 - 1 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D KASTELLON Alineación oficial del equipo 'C.D KASTELLON' en el partido 2 - 0 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D KASTELLON

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Arnedo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): KASTELLON prenia la batuta de l'encontre al minut 43, quan en Silvino Rabanal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Baltasar Atocha va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KASTELLON se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de KASTELLON tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En José Luis Verdes ho va intentar al minut 38 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Sergio Rambaud gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amadeusz Jankowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 287 Minuto 71 (Ocasión tiro lejano): Al minut 71 un refús amb el peu d'en Amadeusz Jankowski va anar a parar als peus del Alejandro Arnedo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Arnedo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del KASTELLON va deixar en bona posició a en Odilon Junqueira per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baltasar Atocha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Florecitas Asesinas

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Francesco Momentè va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 42, un contraatac del Florecitas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Radosław Ładniak perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Florecitas va anar a parar a la dreta de l'atac on en George Gheorghiu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecitas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Radosław Ładniak, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecitas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martin Krajčik va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gur Haxhiu, en lloc de córrer, relliscava.