Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazionale Miano (995782) - Atlético de Costas (994622) » 501436278: T45/J4/V

Liga 501436278 Información oficial sobre el partido 501436278 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / V.217 (5730)

ontur c.f Alineación oficial del equipo 'ontur c.f' en el partido 4 - 2 A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido
Alberto Barquín (25') 1 - 0
Sébastien Cruchon (38') 2 - 0
2 - 1 Henning Götzer (39')
Christian Bauer (43') 3 - 1
3 - 2 Egor Lazdin (55')
Juan Jesús Barro (62') 4 - 2
ontur c.f Alineación oficial del equipo 'ontur c.f' en el partido 4 - 2 A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ontur c.f Alineación oficial del equipo 'ontur c.f' en el partido 3 - 0 A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ontur c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): ontur prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Alberto Barquín va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sébastien Cruchon de ontur va fer un bon esprint per escapar-se de Rahim Ben-Mesoud i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de ontur van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Christian Bauer augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Juan Jesús Barro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 8 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sébastien Cruchon va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Warren Calhoun el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): ontur per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Víctor Pérez Castells va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Christian Bauer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Christian Bauer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jairo Meireles al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Barquín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anselm Rosset de ontur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Anselm Rosset no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

A Esbatuxada Rabadense

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 39, el jugador visitant Henning Götzer va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Michele Berno arribés a peus de Egor Lazdin, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Esbatuxada el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rowan Brand de Esbatuxada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Esbatuxada Amedej Novinec va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rowan Brand va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Amedej Novinec no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.