Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cortita y al pie FCZ (1421941) - Aletiko Paleto (1334359) » 501436090: T45/J13/V

Liga 501436090 Información oficial sobre el partido 501436090 en Hattrick

21.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / V.213 (5726)

ISDAN D.C. Alineación oficial del equipo 'ISDAN D.C.' en el partido 0 - 1 FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido
0 - 1 Jędrzej Szewczyk (24')
ISDAN D.C. Alineación oficial del equipo 'ISDAN D.C.' en el partido 0 - 1 FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ISDAN D.C. Alineación oficial del equipo 'ISDAN D.C.' en el partido 2 - 0 FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ISDAN D.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Valle Svensson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): ISDAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Serafí Pelegrí ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Raül Barceló de ISDAN va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Günther Tonhäuser va fer una magnífica aturada al minut 39, tot i el bon llançament de falta de Xavier Quetglas.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Joan Esteve Aluart va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 55, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Ander López Gil va estar a punt d'empatar per a ISDAN quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Günther Tonhäuser va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Iván Revenga de ISDAN s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Valle Svensson de ISDAN va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Joan Esteve Aluart de ISDAN es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Serafí Pelegrí, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

FC Los Pajaros

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jędrzej Szewczyk va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pajaros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Alberto Ramos Alonso va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Ramos Alonso va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Pajaros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Pablo Espadañero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 84 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jędrzej Szewczyk.