Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bodom Warhearts (120830) - Increíble (990815) » 501436034: T45/J13/V

Liga 501436034 Información oficial sobre el partido 501436034 en Hattrick

21.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / V.212 (5725)

Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido 3 - 0 Bartoloneng Alineación oficial del equipo 'Bartoloneng' en el partido
Baltasar Hermoso (27') 1 - 0
Nardo Soto (83') 2 - 0
Nardo Soto (88') 3 - 0
Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido 3 - 0 Bartoloneng Alineación oficial del equipo 'Bartoloneng' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido 3 - 1 Bartoloneng Alineación oficial del equipo 'Bartoloneng' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bodom Warhearts

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Baltasar Hermoso de Bodom aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bartoloneng. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nardo Soto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bodom es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 83.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nardo Soto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Bodom va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nardo Soto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Virgili Boadas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bodom.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Pep Lluís Anglès va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Amzun Brahimi. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jean-Marc Corman per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Magdaleno Dat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Recep Güzden de Bodom va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador David Orozco de Bodom s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Bodom, en Nardo Soto, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): David Orozco va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Bartoloneng

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bartoloneng va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hugo Trastámara, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Olain Umabide que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.