Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jupimo 10 (799606) - Real Invicto (1417153) » 501435987: T45/J2/V

Liga 501435987 Información oficial sobre el partido 501435987 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / V.212 (5725)

Coronitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Coronitas F.C.' en el partido 2 - 1 Bombolinos Alineación oficial del equipo 'Bombolinos' en el partido
0 - 1 Axel Hude (32')
Marcos Solano (42') 1 - 1
Dieter Wallbrücke (67') 2 - 1
Coronitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Coronitas F.C.' en el partido 2 - 1 Bombolinos Alineación oficial del equipo 'Bombolinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Coronitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Coronitas F.C.' en el partido 4 - 1 Bombolinos Alineación oficial del equipo 'Bombolinos' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coronitas F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Marcos Solano facilitava les coses al Coronitas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dieter Wallbrücke ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Coronitas es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dieter Wallbrücke va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Olexandr Maslachenko de Coronitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Caetano Maria Moura de Coronitas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antoni Llobet ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marcos Juste no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Bombolinos

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Axel Hude de Bombolinos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bombolinos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gianni Terribile, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Bombolinos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Benedikt Ortega va quedar-se sol davant el porter Aritz Ansotegi, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Bombolinos, en Juan José Baillo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de Bombolinos Bento Garcia Gomes va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Vitaliano Marra va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): En Boris Benusch ocupà el lloc d'en Remígio Alegria al 57 minuts, dos minuts després que el jugador de Bombolinos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mantrimas Kruzas, en lloc de córrer, relliscava.