Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc menfis (1458020) - Los Tu Madre C.F. (49049) » 501434923: T45/J2/V

Liga 501434923 Información oficial sobre el partido 501434923 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / V.193 (5706)

Pacogol Alineación oficial del equipo 'Pacogol' en el partido 1 - 2 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
0 - 1 Juan González Almunia (20')
0 - 2 Abel Junco (43')
Pedro Ayala (44') 1 - 2
Pacogol Alineación oficial del equipo 'Pacogol' en el partido 1 - 2 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pacogol Alineación oficial del equipo 'Pacogol' en el partido 2 - 1 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pacogol

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): Pedro Ayala de Pacogol va demostrar les seves habilitats al minut 44 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Villasante va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Jesús Villasante va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Pedro Ayala de Pacogol va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23 en Miguel Mingo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Veldman de Pacogol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Walerian Wolski, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Juan González Almunia va posar els visitants MADRE per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jukka Polvela arribés a peus de Abel Junco, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a MADRE el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MADRE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abel Junco, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): MADRE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Abel Junco des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): MADRE quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gonzalo Ortiz el Viejo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El MADRE va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Anders Brattli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Juan González Almunia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Armando Kieni, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xurxo Calasanz de MADRE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Ortiz el Viejo de MADRE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones