Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Eivissa (801526) - Sanvicenteño (777288) » 501434840: T45/J8/V

Liga 501434840 Información oficial sobre el partido 501434840 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / V.191 (5704)

Razinguer team Alineación oficial del equipo 'Razinguer team' en el partido 0 - 4 Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido
0 - 1 Eric 'van Persie' Overberg (65')
0 - 2 Mauro Olcese (69')
0 - 3 Eric 'van Persie' Overberg (71')
0 - 4 Juan Javier Eguiluz (77')
Razinguer team Alineación oficial del equipo 'Razinguer team' en el partido 0 - 4 Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Razinguer team Alineación oficial del equipo 'Razinguer team' en el partido 2 - 2 Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Razinguer team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Anton Nemchinov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Razinguer.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Razinguer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henri Houweling va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Salva Torres Fink.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anton Nemchinov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Razinguer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerard Samosiuk en un 1 contra 1 amb el porter Salva Torres Fink, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vittorio Sensale després que el jugador de Razinguer li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Karl Sundgård, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Sanvicenteño

Goles Goles

  • 174 Minuto 65 (Gol de penalti): Sanvicenteño va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Eric 'van Persie' Overberg va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mauro Olcese va augmentar l'avantatge de Sanvicenteño a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Passaven 71 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Eric 'van Persie' Overberg va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Juan Javier Eguiluz va augmentar l'avantatge de Sanvicenteño a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Eric 'van Persie' Overberg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Salva Torres Fink va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Sanvicenteño estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Després de 68 minuts jugats, Bert Ille es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lawrence Van Lijsebetten.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bert Ille, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.