Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanvicenteño (777288) - MBKPC C.F. (1462914) » 501434821: T45/J1/V

Liga 501434821 Información oficial sobre el partido 501434821 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / V.191 (5704)

Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 1 - 4 MBKPC C.F. Alineación oficial del equipo 'MBKPC C.F.' en el partido
0 - 1 Peter Gombita (32')
0 - 2 Christian Hainzl (36')
0 - 3 Severino Pantani (37')
0 - 4 Peter Gombita (39')
Jyri Muroke (83') 1 - 4
Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 1 - 4 MBKPC C.F. Alineación oficial del equipo 'MBKPC C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 4 - 1 MBKPC C.F. Alineación oficial del equipo 'MBKPC C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanvicenteño

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jyri Muroke, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a Sanvicenteño.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Gianni Ammon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sanvicenteño se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Balázs Cabafi no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Sanvicenteño, en Salva Torres Fink, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

MBKPC C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MBKPC C.F. prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Peter Gombita.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MBKPC C.F. va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Christian Hainzl va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a MBKPC C.F. l'avantatge per 0 - 3. Severino Pantani en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Passaven 39 minuts quan en Peter Gombita va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Rajnard Wawryło va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Salva Torres Fink va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): MBKPC C.F. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Christian Hainzl va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MBKPC C.F. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Oliver Woermann, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oliver Woermann de MBKPC C.F. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rajnard Wawryło de MBKPC C.F. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.