Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selenitas (433876) - Prosikitos C.F. (489185) » 501434543: T45/J5/V

Liga 501434543 Información oficial sobre el partido 501434543 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / V.186 (5699)

Selenitas Alineación oficial del equipo 'Selenitas' en el partido 2 - 1 solivella team Alineación oficial del equipo 'solivella team' en el partido
Marcelo Santos (47') 1 - 0
1 - 1 Vitali Tepnadze (60')
Rutenio Cenamor (85') 2 - 1
Selenitas Alineación oficial del equipo 'Selenitas' en el partido 2 - 1 solivella team Alineación oficial del equipo 'solivella team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Selenitas Alineación oficial del equipo 'Selenitas' en el partido 3 - 0 solivella team Alineación oficial del equipo 'solivella team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selenitas

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Marcelo Santos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Selenitas.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 85 gràcies a la jugada de Rutenio Cenamor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rutenio Cenamor va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Selenitas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rutenio Cenamor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jaime Piñero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Selenitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tomás Marañón va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Tor Soltvedt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Passats 58 minuts de joc, en Esfandyar Abolhassani de Selenitas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

solivella team

Goles Goles

  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Octavian Marin va acabar en una passada genial cap al jugador de solivella Vitali Tepnadze, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Lance Paflik, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Octavian Marin va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jacobo Maragaño va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adexe Guil de solivella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.